Nadat je een VPN verbinding (zie OpenVPN verbinding installeren) hebt gemaakt kun je je computer overnemen met Extern Bureaublad.

Aanmaken Extern Bureublad icoontje

1. Klik op Start en zoek naar Extern Bureaublad:
  2. Bij Computer: Vul je complete computernaam in, gevolgd door het achtervoegsel domain.lan, bijvoorbeeld: C0001.domain.lan
    Je vindt je computernaam op de eigendomssticker op je pc.
  3. Klik op Opties Weergeven
  4. Klik op Opslaan Als
  5. Sla deze configuratie op, bijvoorbeeld op je bureaublad met de  naam PC kantoor
  6. Je kunt nu inloggen op je pc door te dubbelklikken op het icoontje. Let op: je moet wel een VPN verbinding gemaakt hebben (zie OpenVPN verbinding installeren).