Hieraan kun je zien dat Google Chrome ingesteld is op Engels:

Wijzigen in Nederlands

Controleer eerst de taal-instelling van Windows, deze hoort op Nederlands te staan. Er zijn mogelijk extra talen geïnstalleerd (zoals Engels) omdat sommige programma's (zoals Word) dat nodig hebben voor engelstalige spellingcontrole.

In Google Chrome, ga naar Instellingen (Settings)

Zoek naar de taal-instelling door language in te typen in het zoekvenster:

Vouw de instellingen open:

Click op Add languages

Selecteer Display Google Chrome in this language en Move to the top:

Klik op Relaunch op Google Chrome opnieuw op te starten.